DIY sista minuten kostym idé

DIY sista minuten kostym idé

(WNCT) Det veckan i Halloween och som de flesta familjer vet, sträcker semestern till flera dagar före och efter.

Om du eller dina barn har behov av en sista minuten kostymidé för en fest- eller organisationsfunktion i veckan har ni täckt 9 On Your Side.

I denna vecka gör det måndag gick Maria Satira till Halloween Express i Greenville för en handledning om att bli en fladdermus. Du behöver ansiktsfärg i svart, vitt och rött, några färgpenslar, och en helt svart outfit.

Titta på videoklippet ovan för en stegvis stegvis handledning från Halloween Express Lisa Cartwright.

Dela det här: Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att emaila (öppnas i nytt fönster) Klicka för att skriva ut (Öppnas i nytt fönster) MerClick för att dela på Google+ (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på Pinterest Klicka för att dela på Pocket (öppnas i nytt fönster) Dela på Facebook (Öppnas i nytt fönster) WNCT TV 9 On Din sida ger synpunkter för att möjliggöra en konstruktiv diskussion om de historier vi täcker. För att kommentera här bekräftar du att du har läst och godkänt våra användarvillkor. Kommenterare som bryter mot dessa villkor, inklusive användning av vulgärt språk eller rasslur, kommer att förbjudas. Var vänlig respektera andras åsikter. Om du ser en olämplig kommentar markerar du den för våra moderatorer att granska.