DIY Shooting Rest

DIY Shooting Rest

Introduktion: DIY Shooting RestHello Instructables! Vi köpte nyligen ett nytt gevär för den kommande hjortjaktperioden och vi ser fram emot att använda den. Men innan skjutvapnet kan vara någonstans nära noggrant måste det ses. Med den sista pistolen som jag såg, försökte vi använda 2-skott siktningsmetoden, som, men enkel i teorin, var ganska svår utan den rätta utrustningen. Så den här gången bestämde jag mig för att leta efter pistolstöd vid utomhusbutiken. Det var ett bra urval, men priserna var från $ 150 till $ 350, allt för en ganska enkel utrustning som håller en pistol på samma plats. Jag tänkte att jag kunde göra en till mycket billigare, så när vi kom hem arbetade jag i garaget.1 3 timmar, beroende på hur avslutat du vill att din snickeri ska se ut och hur mycket du har med träbearbetning. Skrotkryssfiner (minst 1/2 ‘tjock) och skrot 2×4’ s (minst 7 ‘). En borr och borrbitar. En skruvmejsel och / eller en skruvbit för borren. En sander och / eller sandpapper. såg. Trälim. Skruvar. En skruvdragare är också till nytta om du inte har någon annan som hjälper dig med det här projektet. Dessa kommer att utgöra den partiella rutan som håller lageret på din skjutvapen.

De två första bitarna som du ska klippa är de partiella trianglarna. Jag gjorde detta genom att klippa en rektangel och sedan markera en punkt 1 ‘från varje hörn på motsatta sidor och sedan markera ut linjen mellan de två. Sedan skär jag ner linjen och voila: två trianglar som är nästan exakt lika stora! bör se till att höjden på rektanglarna inte kommer att störa någon av de rörliga delarna av skjutvapen, annars kan du skada pistolen, pistolstöd eller skada dig när du försöker använda resten.

Därefter måste du skära de två rektanglarna som utgör bak och botten av lådan. Den viktiga delen här är att du skär bitarna tillräckligt bred så att lådan, när den är färdig, kommer att passa lageret på din skjutvapen. Hur jag konstruerade lådan var rektanglarna fästa vid trianglarnas kanter. Det betyder att jag behövde göra rektanglarna tillräckligt breda för att passa ihop med mitt rifle + 1 ‘för de två 1/2’ tjocka bitarna av plywood. Den andra storleken som är viktig för rektanglarna är höjden på den bakre rektangeln. Det täcker trianglarnas bakkanter så att de måste matcha dem i höjd. Längden på rektangeln på botten av lådan spelar ingen roll eftersom den kan sträcka sig framför lagret. Det måste vara starkt eftersom det är jobbets jobb att innehålla skottet på din pistol. Jag skär en sektion åtminstone så länge som mitt gevär som är fäst direkt på lådan med skruvar. Det är viktigt att justera detta stycke så nära parallell med lådans väggar som möjligt. Sektionerna på 2×4 under huvuddelen är att få resten av marken och ge tillräckligt med utrymme för att klämma vila på bänkar, atv eller andra solida ytor som du kan skjuta av. pistol i vad som helst vadderande material du använder och placera det i lådan. Du ska sedan stapla under den främre delen av skjutvapen tills du får vapnet till önskad nivå. Använd sedan din favoritmetod för att ställa in vapnet för att bestämma noggrannhet!

Det bästa med denna pistolstöd är att det är så enkelt att du kan göra det under en timme. Jag är ännu inte i sikte på det men är ganska säker på att det kommer att fungera. Jag kommer att uppdatera instruktionerna med resultaten och några fler bilder inom en snar framtid.

Tack för att du läste min instruerbara och Happy Hunting! Steg 6: Uppdatering 1 Så, efter att ha lagt pistolen i vilan lärde jag mig snabbt att det tog mycket väv för att hålla framsidan av lagerhållningen. Jag slutade med att bestämma mig för att bygga en hållare till skogsbocken av mer än 2×4 ‘s.

Beroende på dimensionerna av skjutvapen du kommer att använda kan placering av framstöd och framstödets höjd variera. Jag skapade resten av tre stycken 2×4, två av dem skuren till 9 ‘och tredje skuren till 5 1/2’. Jag skapade två 45 ‘snitt i kort längd för att skapa en fin nock för att pistolen skulle vila på. Det hjälper till att hålla pistolen centrerad och anpassad till skjutstöd. Hela framsidan är limmade och skruvas så att den inte kan röra sig alls.

Med den här kopplingen till resten behöver du bara använda ungefär tre trasor till strumpstocken och tre trasor för skogsockeln, snarare än en hel hög. Det hjälper också till att centrera automatiskt skjutvapnet och kommer att hålla pistolen från att hoppa för mycket eller komprimera vadderingen som annars skulle stödja den.