DIY Plywood Julgård Art Holiday Decorations

DIY Plywood Julgård Art Holiday Decorations

Inledning: DIY PlywoodYard Art Holiday Decorations från Mästare Skapare Alan Hatch

Lär dig hur man gör GrinchYard Art Decorations för.

Absolut ingenting är mer tillfredsställande än en DIY. Varför inte göra det minnesvärt för alla dina grannar också. Jag har försökt mitt bästa på följande steg för att hjälpa dig att skapa din egen gårdskonstdekorationer, eller någon semester för den delen. Att göra gårdskonst kräver bara en liten fantasi, uppfinningsrikhet och tålamod.

Jag har tillverkat och säljer gårdskonst i årtionden. Det är den andra naturen för mig men om det är din första gång gör ett sådant projekt jag kan berätta för dig att det är absolut värt det i slutändan. Du kommer att ha ett projekt som du kan vara stolt över och du kommer att inse att du kan göra allt du lägger tid och jobb i.

Mors dag

Fars dag

Fjärde juli

minnesdag

Din enda begränsad av din egen fantasi. Listan över helgdagar och speciella evenemang fortsätter och fortsätter. Att välja trä som är lätt att måla är också ett övervägande. För mina trädgårds konstdekorationer väljer jag utomhus MDF-plywood. Du kan köpa dessa i olika storlekar och kan till och med få din lokala hårdvaruaffär klippa den för dig i den längd du behöver. Jag valde 3/4 tums plywood för detta projekt. Ett blad kommer att ge mig alla tecken. I det här projektet hade jag The Grinch och townspeople och några whoville träd kastades in. Jag gjorde max och Cindy Lou också.13 / 4 ‘4X8 stycke plywood

6 Metallpoler och fästen för att fästa på baksidan av tecknen för visning

1 sticksåg med ett rullblad

Akryl utomhusfärg

Jag gör alla mina tecken du ser genom frihandsteckning. Jag har gjort gårdsdekorationer i mer än 30 år. Mina första gårdsdekorationer gjordes med begränsade resurser och finns fortfarande idag. Min faster visar stolt de som jag gjorde för henne för över 30 år sedan och de ser precis samma dag idag som de gjorde då. Du måste ta några steg för att se till att dina gårdsdekorationer kommer att vara årtionden. Men vi kommer att täcka det senare.