DIY Plywood Hantverk Holiday Yard Konstdekorationer

DIY Plywood Hantverk Holiday Yard Konstdekorationer

Introduktion: DIY Plywood Hantverk Holiday Yard Art Decorations Varje helgdag, speciell händelse eller till och med födelsedaggårds konst kan användas för nästan alla tillfällen. Jag har gjort gårdskunst i mer än 20 år och om du tar dig tid och slutför stegen kan du ha den bästa DIY semestergårds konst som alla dina grannar kan njuta av. medan det mesta av min gårdskonst för närvarande är för årets största helgdag, har jag gjort många andra som jag skulle vilja dela med dig nu.

Jag har tillverkat och säljer gårdskonst i årtionden. Det är den andra naturen för mig men om det är din första gång gör ett sådant projekt jag kan berätta för dig att det är absolut värt det i slutändan. Du kommer att ha ett projekt som du kan vara stolt över och du kommer att inse att du kan göra allt du lägger tid och jobb i.

Helgdagar: Jul, Halloween, Thanksgiving, Mödrar, Dag, Fäder, Dag, Fyra, Juli, minnesdag, din, endast, begränsad, av, din, egen, fantasi. Listan över helgdagar och speciella evenemang fortsätter och fortsätter. Om du fastnar på ett projekt kan du alltid gärna kontakta mig med dina frågor och jag kommer tillbaka med dig så snart som möjligt. Steg 1: Välja kryssfiner för Holiday Yard Art Decorations När du väljer en bra stil av trä att klippa för Yard Decorations för Jul eller någon annan semester är det viktigt att välja trä som inte är känt, det kommer att stå upp till vädret och du får det bästa resultatet. Att välja trä som är lätt att måla är också ett övervägande. Jag väljer utomhus MDF-plywood. Du kan köpa dem i olika storlekar och kan till och med få din lokala hårdvaruaffär skära den åt dig i den längd du behöver. Jag väljer 3/4 tums plywood för mina projekt.3 / 4 ‘4X8 bitar av plywood (hur många tecken du gör och hur stor kommer att avgöra hur många du behöver)

Metallpoler och fästen för att fästa på baksidan av tecknen för visning

1 sticksåg med en rullande bladfärgsprimer

Akryl utomhusmålningar

Spruta förseglar klarlack för att skydda mot vädret

Artistborstar för bas- och detaljarbetet Steg 2: Ritning karaktären på plywood När du har plywood placerad på ett bord som är tillräckligt stort för att arbeta, kan du göra vad jag gör genom att teckna dina karaktärer fri hand. Eller om du inte är så konstnärlig kan du använda en projektor genom att ställa upp plywood och projicera bilder på plywood och göra en grundläggande skiss för dig att skära.

Oroa dig inte för att få alla fina detaljer på karaktären, gör bara den grundläggande formen så att du kan börja skära. När skärningen är klar och primeren målade kan du sedan lägga till alla fina detaljer för att göra din karaktär komplett

Jag gör alla mina tecken du ser genom frihandsteckning.

Mina första gårdsdekorationer gjordes med begränsade resurser och finns fortfarande idag. Min faster visar stolt de som jag gjorde för henne för över 20 år sedan och de ser precis samma dag idag som de gjorde då.

Du måste ta några steg för att se till att dina gårdsdekorationer kommer att vara årtionden. Men vi kommer att täcka det senare.

När du har tagit alla tecken är det dags att skära. Placera din plywood på ett säkert ställe och gör dig redo att klippa dem med hjälp av en pussel med ett rullblad eller du kan använda en rullsåg så att du kan göra kurvor och fina linjer. Vilken metod du väljer och jag har gjort båda kommer att avgöra vilka andra steg du måste göra.

När du använder en rullsåg måste du borra ett hål om du vill klippa i mitten eller någon annan del av karaktären. Använd bara en borr med en borrning, gör ditt hål och sätt sedan in sågbladet genom det och fäst i sågen.

Nästa steg detaljerar cutStep 3: Klipp ut din karaktär med en pussel Du behöver en pussel eller rullsåg för nästa steg.

Jag använder en jigsaw och scrolling blad för att göra skärningarna.

Följ linjerna och skär ut varje tecken. Det tar ett tag att få det bara rätt så ta din tid, bli inte frustrerad och ta raster mellan. Gå igenom hela processen och få alla dina karaktärer skurna