DIY påskkrans

DIY påskkrans

Introduktion: DIY Påsk WreathPicture Handledning: DIY Påskkrans

Jag har velat göra en påskkran för länge och i år gjorde jag äntligen det! Jag köpte en trådram och använde band för att fästa det glittrande nätet i ramen. Jag valde att använda 4 olika färger. Rosa, Aqua, Lavendel, Grön.

några små gummibandStep 2: Slipsband till trådramen. Ta in 1/2-tumsbandet i diagonalen till 10 ‘sektioner. Slips med mellanrum runt trådramen. Jag staggerade banden runt ramen. Tie varje band i en knut för att säkra nätet. Fortsätt arbeta dig runt ramen med varje färgnät tills du slutar 4 färgglada rader. Dra maskändarna på baksidan av din ram för en ren finish. Jag använde ett organzaband med satinkanter. Jag valde en vanlig vit eftersom resten av kransen var väldigt färgstark. Jag hoppas att du försöker att personifiera den så att den passar din smak och stil.