DIY Halloween party idéer

DIY Halloween party idéer

och helgdagarna.

Med det sagt, när semestern kommer, blir finanserna snäva, men det borde inte hindra din kreativitet. För att visa dig är det roligt (och gott!) Hantverk tillgängliga för alltid de mest ansträngda av budgetar, här är fem spöklika desserter för att få Familjen in i Halloween-andan alla utan att bryta banken.

1 fall av Dubbelfylld Oreos1 låda med Kelloggs Rice Krispies2 påsar med Jet Puffed Marshmallows1 väska med godis majs (jag gillar det slag med pumporna kastade i mixen!) 1 påse Tootsie Rolls1 väska med nudelsticks1 påse med chokladflis1 väska av Reese s Pieces Miniature CupsFood färgämne orange och green2 pinnar av smör1 låda av tandpetareOreo Bats

1 Bat = 2 Oreos

Steg 1: För vingarna, dela försiktigt upp båda Oreos; Jag tycker att använda en smörkniv är det enklaste sättet. För en, klippa den sida som kommer undan med ingen kräm i hälften, vi kommer att använda dessa halvor som vingar.

Steg 2: För kroppen, använd Oreo halvt med grädde på det och efter att ha avbrutit ett litet spetsigt stycke från varje hälft för att använda senare som ögon, ta sedan de vanliga halvorna och klistra in dem i grädden och utskjutande sidan.

Steg 3: Ta den andra Oreo-halvan med grädde på den, skrapa en liten bit också för ögonen och håll sedan ihop de krämiga sidorna av Oreos för att hålla vingarna på plats.

Steg 2: Ta försiktigt bort från mikrovågsugnen och sätt 6 koppar Kelloggs riskrispies i skål.

Steg 3: Rör om alla ingredienser tillsammans.

Steg 4: Häll orangefärgad färgfärg i skålen och fortsätt tillsätt och rör om till perfekt färgning, låt sedan svalna i fem minuter för att underlätta formningen. Det skulle inte skadas för att lägga till en littlecooking spray till dina händer för nästa steg.

Steg 5: Ta tag i en handfull konsol ur skålen och börja forma den i en boll, kom ihåg, alla pumpor har olika former och storlekar, så ha det roligt med det

Steg 6: Skär Tootsie Rolls i halvor och applicera en bit till toppen av varje boll. Du är klar!

Steg 2: Krossa alla tre gummiband i halvor

Steg 3: Tryck mjukt på varje halvoffel i längden på Tootsie Roll, tre till en sida

Steg 4: Theis redo att krypa ner på sin webb!

Marshmallow Cocoa Man

1 Marshmallow Man:

3 marshmallows3 tandpinnar (eller pryda pinnar för att göra det helt ätbart! Jag använde tandpetare för robusthet) Choklad Chips2 stick pretzelsStep 1: Använda vad du ska använda för att hålla marshmallowsna tillsammans, använd en tandpetare eller förtrolla för att hålla två marshmallows tillsammans , sedan en annan för att lägga till den tredje till de första två, så att tre marshmallows står ovanpå varandra.

Steg 2: Skär de kvarvarande pretzelsna i halva och sätt in halvorna i marshmallowsna två i mellersta marshmallow, två i botten marshmallow som gör armarna och benen på din marshmallow man

Steg 3: Mikrovågsugn några chokladflisar i en skål i ungefär en minut, var noga med att rör om varje gång i taget. Du vill ha dem helt smälta

Steg 4: Använd den tredje tandpetaren för att doppa in i chokladet och dra sedan knappar, ögon och en mun på Marshmallow Man.