Ditt ansikte på en pannkaka är bland Iron Bowl pregame aktiviteter

Ditt ansikte på en pannkaka är bland Iron Bowl pregame aktiviteter

Iron Bowl fans i Tuscaloosa kommer att ha en chans att äta sitt eget ansikte, i en av de mer ovanliga aktiviteter som planeras före det stora spelet.

Med hjälp av Pancake Selfie Express, en kampanj som tillagas av hotellkedjan Holiday Inn Express, kan fansna knäppa sig själv i sitt spelansikte genom att använda sin smartphone och sedan överföra bilden till en flapjack genom toppmodern laserteknik. nära uppsättningen SEC Nation, SEC Networks resande pre-spel show.

Lastbilen är utrustad med fem ena pannkakor, som var och en kan producera en pannkaka per minut. Fläktar kan också skapa en egen pannkaka selfie GIF med deras likhet att dela på sociala medier med hjälp av pannkakor och staymart.

Trucken kommer också att ha SEC-relaterade priser för fans att vinna, inklusive biljetter till 3: e SEC Championship Game i Atlanta, som kommer att kasta University of Alabama mot University of Florida.

Pannkaka Selfie Express har turnerat SEC-campus under hösten tillsammans med SEC Nation-showen. Skådespelare / komiker Rob Riggle, som arbetar som kreativ chef för Holiday Inn Express, kom med tanken på Pancake Selfie Express som ett sätt att främja hotellkedjans kostnadsfria Express Start frukostbar.

Här är några andra aktiviteter som Iron Bowl fans kan vara intresserade av:

En ultrahög upplösning 360 graders fläktfoto kommer att tas under spelet vid Bryant Denny Stadium. Fläktar kan besöka University of Alabama Athletics Facebook-sida för detaljer om hur de kan märka sig på bilden och dela fotot med vänner.

UA kommer välkomna ett Airbus A321 kommersiellt flygbolag för en flyover innan han börjar spelet. Detta flygplan är den första A321 som produceras för Delta Air Lines i Airbus Manufacturing Facility i Mobile. Central tid, ca 23 minuter före kickoff på CBS.

Paul W. Bryant Museum, 300 Paul W. Admission är $ 2 för vuxna och $ 1 för de 60 och äldre och barn i åldrarna 6 17. 17. fredag. Lördag. vid Coca Cola sparka av Zone Hibbett Sports tält, medan John Parker Wilson kommer teckna autografer på Hyundai tält på Mercedes Benz Fan Fest. UA-simningsteamet kommer att underteckna autografer på Quad.