District Attorney som heter Texas Åklagare av året

District Attorney som heter Texas Åklagare av året

District Attorney Staley Heatly har utsetts till Texas Åklagare av året av State Bar of Texas och Texas District och County Attorneys. Heatly är District Attorney i Wilbarger, Hardeman och Foard Counties.

Heatley presenterades priset vid en årlig konferens i San Antonio. Denna utmärkelse ges årligen till en åklagare som visar enastående service till straffrättssystemet genom att förbättra rättvisans kvalitet.

Brazos County District Attorney Jarvis Parson sa att ‘hans mest imponerande prestation kan ha kommit under den senaste lagstiftningsperioden. Statsligt frivillig för att utnämnas till Timothy Cole Exonation Review Commission som enda åklagarmedlem.

Parson noterade också Heatly engagemang för att bekämpa familje våld i Foard, Hardeman och Wilbarger län. År 2013 inrättade han Texoma Alliance för att stoppa missbruk, en ideell verksamhet som driver ett misshandlande interventionsprogram och tillhandahåller tjänster till offer för våld i hemmet.

Heatly sagt är verkligen en ära att få denna utmärkelse från mina kamrater, jag känner mig väldigt välsignad för att kunna tjäna mitt hembygemenskap som distriktsadvokat. Jag är tacksam för stöd från min dedikerade personal på DA-kontoret och för det otroliga laget som gör Texoma Alliance till att stoppa missbruk framgångsrikt. Mest av allt är jag tacksam för min fru Megs stöd, som uppmuntrar mig till allt jag gör.