Azzurra B Fashion Lifestyle Blogger

På den första dagen i Milano mode parader Woolrich och AI 2014/2015 kollektion erbjuder kläder och total look inspirerad av kreativa och konstnärliga värld med två huvudteman militära stående Surrealism och Pennsylvania. Många innovationer inom den klassiska Arctic Parka, inklusive variationen i lampa, en med räv helvita och all-svart och Byrd Cotton kamouflage.

Den militära Surrealism grundades av Lee Mille, den första ikonen och modell, fotografier då april på 30-talet, sin egen studio i New York. Hans bilder var en blandning av surrealism och militära världen, har samlingen en blandning av färger tillgång härifrån som rosa och guld matchas med mörka färger som blått och militär grön.

IlPennsylvania Porträtt, inspirerad av Andrew Wyeth ett av de mest kända av nittonhundratalet amerikanska konstnärer, som kännetecknas av de svartvita grafik som kretsar kring en pall med dammig varianter färg, som kamelen och naturligt som mjukt rosa och ett spel färger för att berätta och tolka huvudpersonerna i hans hemland, Pennsylvania, födelseplats i 1830-talet av varumärket Woolrich.

Inspirerad av detta är: ilcappotto vadderad nylon Shape Memory, med särskild detalj i dragkedjan diagonal, en frontplatta interiör och en stor och rik omslutande huva klar prärievargar.

Large cap (belagd avtagbar) och innovativ design för ilBow Bridge Coat, vadderad jacka gjorde Ramar Cloth, den traditionella Woolrich tyget.

Notera två viktiga varumärkessamarbeten för nästa höstvinst 2014 2015.

ConPijamaper en särskild samling av tillbehör: en hänger lös, en iPad, iPad mini, iPhone och laptop fall i klassisk Woolrich buffalo check i svartvitt variant.

Tillsammans med Alcantara kommer istället lanserat en ytterkläder samling hjälp för första gången Alcantara Thin 0,4 mm (den tunnaste och lättaste bland Alcantara material, aldrig använt hittills för denna typ av ledare som kan kombinera avundsvärda prestanda till ett sofistikerat och glamoröst utseende); Samlingen kapseln inkluderar duntäcke snutte d tröja idealisk att använda bara för den första kall hösten eller skiktning för styvare.